هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
  • تعداد(0 )


مشخصات محصول
ارزش غذایی
نظرات کاربران
نام محصول

نان کنجدی

نوع محصول محصولات اصلی
شناسه نظارت بهداشت 35/1036-14  
توضیح تهیه شده از بهترین مواد اولیه، فاقد افزودنی و مواد نگهدارنده
ترکیبات آرد گندم، شکر، روغن حیوانی، روغن گیاهی ، شربت اینورت ( آب، شکر، آبلیمو ) ، زرده تخم مرغ ، شیر کم چرب ، هل، زعفران،بی کربنات سدیم، کنجد
بهترین زمان مصرف 30 روز
ماندگاری 60 روز
شرایط نگهداری در جای خشک و خنک، دور از تابش نور خورشید نگهداری شود.
امتیاز
معیار سهم 3 عدد
وزن سهم 23 گرم
انرژی 109.39 
قند
نمک 0.05 
اسید چرب ترانس 0.33 
چربی 4.5 
ارزش غذایی

ترکیب کنجد این شیرینی علاوه بر کلسیم دار بودن از مبتلا شدن افراد به فشار خون نیز جلوگیری می‌کند. دانه کنجد علاوه بر کلسیم، منبع خوبی از منگنز، مس، آهن را دارا است.همچنین دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده که بدن را در برابر سرطان و بیماری های قلبی و عروقی ایمن می نماید.ماده دیگر موجود در این شیرینی زعفران می باشد که کاهش دهنده چربی و کلسترول بوده و باعث تقویت حافظه و ضد افسردگی می باشد.این شیرینی به علت داشتن شکر کم می تواند به عنوان میان وعده ی بسیار مناسبی مصرف شود.

 
ثبت دیدگاه
محصولات مکمل
بسته بندی ها