شرایط نگهداری محصولات

این واقعیت را نمی‌توان نادیده گرفت که هر چقدر مدت زمان نگهداری شیرینی کوتاه‌تر باشد، بهتر است زیرا احتمال اکسید شدن روغنی که در تهیه آن به کار رفته، در طولانی‌مدت افزایش پیدا می‌کند. بنابراین شیرینی را به اندازه‌ای بخرید که در مدت کوتاهی مصرف شود و اگر ناچار به نگهداری در مدت زمان بیشتری هستید به توضیحات زیر توجه داشته باشید.

باتوجه به اینکه مواد اولیه محصولات عمدتا مغز پسته ، بادام و نارگیل بوده و از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود، خواهشمندیم بعد از خرید شیرینی نکات زیر را مد نظر قرار دهید :

1 - از قرار دادن بسته های شیرینی در معرض نور مستقیم آفتاب خودداری فرمایید،( مانند پشت شیشه عقب اتومبیل ) زیرا باعث خرابی شیرینی خواهد شد.

2 - اگر قصد دارید شیرینی را برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید بسته بندی ها را حتما در کیسه های بدون منفذ نایلونی یا نایلکس قرار داده و در فریزر نگهداری کنید. برخی شیرینی ها مثل قطاب باید فقط در فریزر نگهداری شود و اگر در یخچال باشد خیلی زود سفت خواهد شد.

 

شرایط نگهداری کیک

شرایط نگهداری کیک کاملا مشابه نان می باشد و نمی تواند به مدت زیاد در خارج از یخچال بماند. همچنین نباید در محیط گرم و مرطوب قرار بگیرد چون در خطر کپک زدگی قرار خواهد گرفت. برای نگهداری کیک در داخل یخچال (حداکثر سه روزه باید از یخچال خارج و مصرف شود)، کیک را داخل یک نایلون پیچیده هواگیری کرده و در داخل یک ظرف در یخچال بگذارید. اگر نایلون به طور کامل هواگیری نشود، کیک خشک می شود و اگر درون ظرف دربسته نباشد، بوی یخچال را جذب می کند. درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و در فریزر بگذارید. کیک درون فریزر کاملا مستعد خرد شدن و شکسته شدن است، بنابراین مراقب باشید که به آن ضربه نخورد.

 

شرایط نگهداری پشمک و سوهان

 

پشمک و سوهان ، از شیرینی های خاصی هستند که برای نگهداری آن باید شرایط خاصی را در نظر گرفت. در کل شیرینی پشمک بسیار حساس است و باید در مورد شرایط نگهداری آن اطلاعاتی را داشته باشید تا از خرید خود پشیمان نشوید.(شرایط نگهداری سوهان کاملا مشابه پشمک می باشد) برای نگهداری رعایت نکات زیر ضروری است:

نور مستقیم آفتاب: پشمک به نور مستقیم آفتاب حساسیت دارد بنابراین این امکان وجود دارد که اگر پشمک  را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهید  پس از مدت کوتاهی جمع شده و سفت شود که غیر قابل خوردن خواهد بود.(مثل پشت شیشه عقب اتومبیل)

رطوبت: پشمک و سوهان را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا رطوبت یخچال باعث جمع شدن پشمک میشود. همچنین در روزهای بارانی که رطوبت زیاد است و شهرهایی که رطوبتی هستند (مناطق جنوبی یا شمالی کشور ) یا در معرض هوای کولر آبی ممکن پشمک در کمترین زمان ممکن بیات شده و قابل مصرف نباشد. بهترین روش این است که باقیمانده پشمک را پس از مصرف درون پلاستیک درب بسته نگهداری کنیم که هیچ گونه رطوبتی قابلیت نفوذ به آن را نداشته باشد.(نگهداری پشمک در معرض هوای کولر گازی نیز بسیار مناسب می باشد.)

فشار : به علت نخی بودن و پفکی بودن پشمک باید آن را روی دیگر محصولات قرار نداد چرا که سبک بودن وزن این شیرینی باعث شکنندگی و از هم پاشیده شدن نخ این محصول میشود و حالت اولیه خود را از دست خواهد داد.