هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
  • تعداد( 0 )

 

تولید محصولات پری بیوتیک در موسسه شیرینی سنتی یزد


امروزه رشد چشمگیری در گسترش صنایع غذایی دنیا شاهد هستیم به گونه ای که محصولات تولیدی علاوه بر این که دارای ویژگی های تکنولوژیکی هستند از ارزش تغذیه ای مناسبی نیز برخوردارند.
انواع مختلفی از ترکیبات در تولید محصولات با ارزش غذایی بالا مورد استفاده قرار می گیرند.یک دسته این ترکیبات اینولین بوده که به واسطه دارابودن خواص و ویژگی های منحصر به فرد به خصوص خواص پری بیوتیکی مورد توجه می باشد.پری بیوتیک ها اجزا تشکیل دهنده غذایی غیر قابل هضم در دستگاه گوارش انسانها می باشند که سبب افزایش رشد و تحریک رشد باکتریهای مفید روده بزرگ می شوند.بنابراین سلامت میزبان را بهبود می بخشند. مصرف اینولین باعث کاهش فاکتورهای خطر جهت بیماری های قلبی ، عروقی و پوکی استخوان و همچنین افزایش دسترسی بدن به عناصر معدنی، تحریک سیستم ایمنی بدن، اثر روی متابولیسم لیپید و کاهش بیماریهای روده بزرگ می شود و به طور قابل ملاحظه ای ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد که این اثر بیشتر مربوط به رشد باکتریهای پروبیوتیک در روده بزرگ می باشد.علاوه بر نقش تغذیه ای ، اینولین به عنوان یک جایگزین چربی در تولید بسیاری از محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.یک غذای عملگرا fanctional Food در ظاهر شبیه به یک غذای سنتی است.با این حال ، با ترکیباتی که اثر مازاد سلامتی را فراهم می کنند اصلاح شده است.از این رو موسسه شیرینی سنتی یزد اقدام به استفاده از اینولین به عنوان یک پری بیوتیک با قابلیت جایگزین شدن با چربی و همچنین کاهش قند در محصولات پری بیوتیک جهت افزایش ویژگی های تغذیه ای و تکنولوژیکی و جلوگیری از اثرات سوء مصرف چربی و قند برسلامتی افراد نموده است.
 

مواد غذایی سرشار از پری بیوتیک

 

 

به طور خلاصه می توان فواید پربیوتیک ها در موارد زیر خلاصه نمود :

  • پروبیوتیک ها در راهبردهای رژیمی برای کاهش چاقی نقش دارند.
  • دارای طیف وسیعی از تاثیرات مثبت شامل افزایش سیری، تنظیم حرکت روده، تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر هستند.
  • پیشگیری از اسهال و یبوست و تحریک سیستم ایمنی بدن
  • جذب مینرال ها (مواد معدنی) و کاهش ریسک سرطان روده
  • کاهش سندروم متابلیک، سطوح اضافی گردش گلوکز و بهبود حساسیت به انسولین
  • کاهش کلسترول
  • افزایش جذب کلسیم استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان
  • کمک به جلوگیری از فشار خون شریانی بالا
  • کمک به جذب یون های خاص و سنتز ویتامین های گروه B

این موسسه در راستای ایفای وظیفه ملی خود با تولید انواع شیرینی جات پری بیوتیک سنتی با چربی و قند کاهش یافته امکان بهره برداری از منافع این دسته از محصولات را برای مشتریان خود فراهم آورده است.

آشنایی با محصولات رژیمی ( فاقد شکر )