هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
  • تعداد( 0 )

 

یونان : کورموس

بریتانیا : ترایفل

ترایفل یک دسر انگلیسی شیک و خوشمزه است که با ژله میوه ای، یک لایه نازک کیک اسفنجی، کاستارد، میوه و خامه فرم گرفته به صورت لایه ای تهیه می شود. دسر ترایفل تنوع زیادی دارد و با توجه به سلیقه اشخاص به مدل های مختلف تهیه می شود.این دسر حتما باید در ظرف های پایه دار شیشه ای درست شود.

فرانسه: کروکمبوش :کیک عروسی سنتی

کروکمبوش (به فرانسوی: Croquembouche) ، یک نوع کیک عروسی سنتی فرانسوی است. این نوع کیک به شکل هرم است و بر روی یک ظرف و با چسباندن تعدادی نان خامه ای با کارامل یا آبنبات درست می شود. نان خامه ای گرد در فرانسه نمادی از کلم است و گفته می شود که نوزاد در مزارع کلم به دنیا می آید. به این سبب این کیک نمادی از آرزوی داشتن بچه و نوه های بسیار است. گفته می شود که هر چه ارتفاع این کیک بیشتر باشد زندگی بعد از عروسی مرفه تر خواهد بود.

کاستاریکا : کیک نارگیلی

مراکش:شباکیا

شباکیا یک دسر خوشمزه‌ی دیگر مراکش شباکیا است که شیرینی کنجدی به شکل گل است که آن را سرخ کرده و به عسل آغشته می‌کنند. معمولا می‌توانید در تمامی بازارهای این کشور این شیرینی خوشمزه را پیدا کنید که زنبورها دور آن‌ها پرواز می‌کنند.

اتریش : تارت لینزر

محبوب ترین شیرینی شب عید کشور اتریش و ایالت متحده آمریکا است. این شیرینی را می توان به شکل و اندازه های مختلف برای انواع مراسم ها تهیه کرد. اما فرمت ثابت آن در هر شکل و اندازه، دو لایه کیک است که همچون ساندویچ روی هم قرار گرفته اند و یک لایه مربا یا مارمالاد وسط آنها را پر کرده است.

ایتالیا : تیرامیسو

تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است(بیسکوئیت یا کیک های کوچک اسفنجی به‌اندازهٔ انگشت دست که در آمریکا بهشان لیدی فینگر گفته می‌شود.) آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و آن را با کاکائو طعم‌دارش می‌کنند. اولین بار تیرامیسو در سال 1960 در منطقه ونتو، ایتالیا، در رستوران "Le Beccherie" در ترویزو، ابداع شد.

استرالیا : دسر راکی رود

راکی رود یک نوع دسر است که ماده اصلی آن شکلات شیری یا سیاه و مارشمالو می‌باشد و معمولا به صورت کاپ کیک یا بستنی سرو می‌شود. این دسر را استرالیایی‌ها کشف کردند.

چین : کیک ماه

نوعی شیرینی چینی که در طول جشن نیمهٔ پاییز خورده می‌شود. این جشن که فستیوال ماه نیز نامیده می‌شود یکی از چهار عید مهم چینی‌هاست و مراسمی است در پرستش ماه و برای تماشای ماه و کیک‌های ماه جزئی ضروری از این جشن هستند که دوستان یا اعضای خانواده در طول جشن آنها را به یکدیگر تعارف می‌کنند.کیک ماه به صورت شیرینی‌هایی گرد یا مستطیل شکل است که قطری در حدود ۱۰ سانتی‌مر و ضخامتی بین ۴ تا ۵ سانتی‌متر دارد و داخل آن معمولاً با خمیری ضخیم از دانه‌های گل نیلوفر آبی که گاه ممکن است حاوی زردهٔ تخم‌اردک نمک‌سود شده نیز باشد پر شده است.

مجارستان: کرتشکلاچ

یک نوع نان شیرین به شکل استوانه‌ی مارپیچ که از پخت خمیر شیرین بر روی زغال چوب درست می‌شود و سپس روکشی شکری به آن افزوده می‌گردد. چورتوش کالا، یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های خیابانی در مجارستان است. این شیرینی که معمولاً به آن کیک دودکشی هم گفته می‌شود؛ روکشی شیرین و کاراملی دارد که به آن دارچین، کاکائو، نارگیل یا گردو اضافه می‌شود. چورتوش کالای اصلی مربوط به منطقه «ترنسیلوانیا» بوده و از آنجا در مجارستان گسترده شده و تبدیل به بخشی جدایی ناپذیر از هویت غذایی این کشور شده است. این شیرینی امروزه بیشترین تقاضا را در زمان کریسمس دارد.